DIY

Vindt u het leuk om uw eigene e-liquids te maken en te mengen? Ecigsmart biedt U een vast assortiment van aroma's van de meest bekende merken zoals Capella, DKS, The Perfumer's Apprentice (TPA), FlavourArt en T-Juice. 

Naa een tijdje proberen veel dampers zelf e-liquids te maken. Dat wordt vaak DIY (oftwel Do-It-Yourself genoemd). Vaak gebeurt d...

Vindt u het leuk om uw eigene e-liquids te maken en te mengen? Ecigsmart biedt U een vast assortiment van aroma's van de meest bekende merken zoals Capella, DKS, The Perfumer's Apprentice (TPA), FlavourArt en T-Juice. 

Naa een tijdje proberen veel dampers zelf e-liquids te maken. Dat wordt vaak DIY (oftwel Do-It-Yourself genoemd). Vaak gebeurt dat omdat e-liquid zijn op deze manier goedkoper, maar soms is het ook omdat iemand op zoek naar een specifieke smaak is.

Als u wil beginnen met zelf maken van e-liquid, heb je een aantal producten nodig, zoals:

Aroma's - Binnen de dampwereld worden alleen maar 'food grade flavours' (oftwel smaakstoffen voor menselijke consumptie) gebruikt.

Base - Base bestaat meestal uit een mengsel van VG (Vegetarische Glycerine) en PG (Propyleenglycol)

Verder is het handig om wat flesjes en syringes te hebben. Die kunt u in de sectie DIY e-liquid accessoires bestellen.

Let op: DIY e-liquid heeft tijd nodig om te rijpen (otwel steepen). Als u een e-liquid wil voorbereiden die geen rijptijd nodig heeft, kijk dan in ons assortiment Shake and Vape Aroma's

Meer

DIY Er zijn geen producten in deze categorie

Subcategorieën

 • Aroma's

  Ruim assortiment van aroma's van The Perfumer's Apprentice (TPA), DKS, CapellaFlavourArt  en Vampire Vape. Als U gaat beginnen met zelf e-liquid maken, kunt u kunt zelf experimenteren of wat recepten uit het internet uitproberen.

  Vergeet niet om Base te bestellen en eventueel wat handige DIY e-liquid accessoires.

 • Base

  Een goede e-liquid begint met een goede base, en daarom bieden wij U verschillende merken van base voor het zelf maken van e-liquid, met of zonder nicotine.

  Hier kunt u base zonder nicotine bestellen, met verschillende verhoudingen van PG en VG. U kunt ook base zonder nicotine per Liter bestellen.

  Ook hebben we verschillende soorten Nicotine boosters, die u kunt bestellen voor al uw Shake and Vape aroma's.

  In het geval dat u voor een base met nicotine kiest, moet u wel weten dat e-liquids met nicotine de zeer verslavende stof nicotine bevatten. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Meer informatie kunt vinden in onze Uitleg over Shake and Vape aroma's.

  Als u uw base heeft gekozen, kunt u bij ons ook aroma's bestellen.

 • DIY E-liquid Accessoires

  Pipetje of spuitje nodig voor het meten van uw aroma's? Of misschien een stevige fles om uw e-liquid te vervoeren? Neem een kijkje op ons assortiment

 • Flavorshots

  Flavorshots bestaan uit een flesje aroma, verkocht samen met een flesje vegetarische glycerine (VG).