Verdampers

Ecigsmart levert verdampers en clearomizers uit eigen voorraad. Bij ons vindt U alleen originele producten van merken zoals Aspire, Joyetech, Smok, Kangertech en Eleaf. Bij ons kunt U ook terecht voor losse onderdelen.

Om uw keuze makkelijker te maken, hebben we onze verdampers in verschillende aparte categorieen: Clearomizers, voor de simpele v...

Ecigsmart levert verdampers en clearomizers uit eigen voorraad. Bij ons vindt U alleen originele producten van merken zoals Aspire, Joyetech, Smok, Kangertech en Eleaf. Bij ons kunt U ook terecht voor losse onderdelen.

Om uw keuze makkelijker te maken, hebben we onze verdampers in verschillende aparte categorieen: Clearomizers, voor de simpele verdampers die gebruiken maken van fabriekscoils, RTA's (Rebuildable Tank Atomizers) en RDA's (Rebuildable Dripping Atomizers), waar u zelf de coils moet bouwen.

Verder vindt U hieronder verschillende Onderdelen en Glazen die u kunt bestellen.

 

Meer

Verdampers Er zijn 78 producten.

Subcategorieën

 • Clearomizers

  Als u met een simpele verdamper wil beginnen, neem een kijkje op de producten welke wij hebben geselecteerd uit het assortiment van merken zoals Joyetech, JustFog, Aspire, SMOK en Eleaf.

  De verdampers die als 'clearomizers' worden benoemd maken gebruik van fabriekscoils. Deze coils moeten regelmatig vervangen worden. De coils kunt u dan in de fabriekscoils deel van onze webshop kopen. 

  Een aantal verdampers bieden u ook de optie om zelf coils te draaien. Daar heeft u een RBA deck voor nodig. Als de RBA deck niet bijgeleverd met de clearomizer elf is, kunt u die dan vinden in de Onderdelen en glazen sectie van onze webshop. Draad en katoen kunt u dan ook bij ons bestellen. 

  In de  Onderdelen en glazen sectie kunt u natuurlijk ook extra glaasjes vinden.

 • RTA's

  Een RTA is een speciale soort verdamper, namelijk een Rebuildable Tank Atomizer. Deze tanks bieden U de mogelijkheid om zelf de coil te draaien, voor een betere smaakbeleving. RTA's zijn niet aangeraden voor beginnende dampers. Als u een beginnende damper bent, kunt u beter iets kiezen uit onze selectie van clearomizers

  Als u een RTA verdamper wil bestellen, kunt u meteen wat katoen en wickmateriaal kopen.

  U heeft dan ook wat zelf bouw coils en draad nodig. Prebuilt coils zijn vaak het makkelijkste optie, maar we bieden ook een brede assortiment draad, van Kanthal, Stainless Steel, NiChrome en zo voort.

 • RDA's

  Net als RTA's, zijn RDA's ook  speciale verdampers voor gevordeerde dampers. Een RDA is een Rebuildable Dripping Atomizer oftwel dripper. Drippers bieden altijd de beste smaakbeleving.

  In een RDA moet U altijd zelf de coil draaien en daarom zijn deze atomizers niet aangeraden voor beginnende dampers. Bent u een beginnende damper? bestel dan iets uit onze selectie van clearomizers

  Als u een RDA verdamper of dripper wil bestellen, kunt u meteen wat katoen en wickmateriaal kopen.

  U heeft dan ook wat zelf bouw coils en draad nodig. Aan het begin zijn prebuilt coils het makkelijkste optie, maar we bieden ook een breed assortiment draad, van Kanthal, Stainless Steel, NiChrome en zo voort.

 • Onderdelen en glazen

  Is de glas van uw clearomizer kapot? zijn de O-ringen van uw tank versleten? Hier vindt u alle losse onderdelen voor uw tanks. Hier vindt U ook RBA decks voor een aantal verdampers die deze optie ondesteunen. 

  Als u een glas voor uw verdamper wil bestellen, controleer even de afmetingen die vermeld zijn bij elke artikel.

per pagina
Toont 1 - 15 uit 78 items
Toont 1 - 15 uit 78 items